İçeriğe geç

Rose Hangi Markaların Elçisi

Rose ne zaman YSL elçisi oldu?

Temmuz 2020’de Rosé, kreatif direktör Anthony Vaccarello tarafından 59 yıl sonra ilk kez Yves Saint Laurent’in küresel elçisi olarak adlandırıldı. Saint Laurent’in 2020 sonbahar kampanyasının küresel yüzüydü. Ocak 2021’de Rosé, lüks kozmetik markası Yves Saint Laurent Beauté’nin ilham kaynağı oldu. Temmuz 2020’de Rosé, kreatif direktör Anthony Vaccarello tarafından 59 yıl sonra ilk kez Yves Saint Laurent’in küresel elçisi olarak adlandırıldı. Saint Laurent’in 2020 sonbahar kampanyasının küresel yüzüydü. Ocak 2021’de Rosé, lüks kozmetik markası Yves Saint Laurent Beauté’nin ilham kaynağı oldu.

Ysl Global Elçisi kimdir?

Bu nedenle Austin Butler’ı YSL Beauty’nin en yeni parfüm elçisi olarak aramızda görmekten gurur duyuyoruz.”

Rose hangi şirkette?

Rose, J&Star Company tarafından oluşturulan Güney Koreli bir gruptur. Grup dört üyeden oluşur: Kim Woo-sung, Park Do-joon, Lee Ha-joon ve Lee Jae-hyeong.

Lisa hangi markaların elçisi?

Nonagon, Penshoppe ve Moonshot markalarının yüzüdür. Ocak 2019’da lüks moda markası Céline tarafından ilham perisi olarak seçildi. Mart 2019’da AIS Tayland ile sözleşme imzaladı ve AIS’in temsilcisi oldu.

Dior marka elçisi kim?

Dior Homme, yeni marka elçisi Lewis Hamilton ile bir kapsül koleksiyon sunuyor. Daha önce Tommy Hilfiger ve saat markası IWC ile çalışan İngiliz F1 sürücüsü Lewis Hamilton, şimdi büyük bir lüks markayla anlaşmaya vardı.

Jennie Calvin Klein elçisi mi?

“Jennie, sınırların ötesinde sevilen K-pop’un ana karakteridir. Küresel bir elçi olarak hareket etmek, Kore’nin küresel moda endüstrisinde yükseldiği anlamına gelir.” Jennie ayrıca Calvin Klein ve Hera’nın küresel elçisi ve Kore’nin en büyük markalarından biri olan Chum-Churum Soju’nun yüzüdür.

Louis Vuitton elçisi kim?

Louis Vuitton hanedanlığı büyüyor: Jude Bellingham da marka elçisi oluyor!

Chanel elçisi kim?

Oyuncular ve CHANEL elçileri Marion Cotillard ve Zhou Xun ile aktör ve CHANEL elçisi Wang Yibo, CHANEL, sinema ve 2023/24 Cruise koleksiyonu arasındaki ilişkiye dair Los Angeles ve Shenzhen’deki izlenimlerini paylaşıyor.

Gucci elçisi kim?

Gucci’nin global marka elçisi Jin ve Milano Moda Haftası’ndan ünlü Taylandlı aktör Gulf Kanawut; ❤️‍🔥🎥 Gulf Kanawut: Sizi görmek güzel. 🐹: Teşekkür ederim, ben de sizi görmek güzel. Gulf Kanawut: Sizi çok seviyorum.

The Rose hangi şirketin?

J&Star Şirketi Şeffaf Sanatlar Rüzgarı

Rose’nin en iyi arkadaşı kim?

Rose, en yakın arkadaşı Jisoo’ya yıllarca aşıktı, ancak bir gün Jisoo yeni bir ilişkiye başladığında hayatı mahvoldu ve bir karmaşaya dönüştü. Rose’un kendisinden hoşlandığını bilmeden Jisoo, en yakın arkadaşını (!) sadece ondan destek almak için erkek arkadaşıyla gittiği her yere götürdü.26 Şubat 2024

Black Pink dağıldı mı?

Blackpink grubunun dağıldığı iddiaları gündeme geldi. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yok. Grup üyeleri ayrıca kendi solo çalışmaları ve projeleriyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Ancak grup birlikte çalışmaya devam ediyor.

Celine Global Elçisi kim?

NewJeans üyesi Danielle, CELINE’nin yeni küresel marka elçisi olarak duyuruldu. (N)

Prada hangi idolün yüzü?

Burak Deniz, marka elçisi olduğu #Prada’nın 2023 Sonbahar-Kış erkek koleksiyonu için kamera karşısına geçti. 💫

Seulgi hangi markanın yüzü?

Ağustos 2018’den beri Seulgi, ilk kadın marka elçisi olarak Converse Korea’nın yüzüdür. Ağustos 2018’den beri Seulgi, ilk kadın marka elçisi olarak Converse Korea’nın yüzüdür.

Jisoo ne zaman Dior elçisi oldu?

Jisoo, Aralık 2019’da Dior’un kozmetik markası “Dior Beauty”nin yerel elçisi oldu.

Rose’nin en iyi arkadaşı kim?

Rose, en yakın arkadaşı Jisoo’ya yıllarca aşıktı, ancak bir gün Jisoo yeni bir ilişkiye başladığında hayatı mahvoldu ve bir karmaşaya dönüştü. Rose’un kendisinden hoşlandığını bilmeden Jisoo, en yakın arkadaşını (!) sadece ondan destek almak için erkek arkadaşıyla gittiği her yere götürdü.26 Şubat 2024

Jimin ve Rose evli mi?

Evet, bir süredir evli. 6 kocası var.24 Mart 2021Evet, bir süredir evli. 6 kocası var.

Yves Saint Laurent ne zaman çıktı?

Yves Saint Laurent veya YSL, 1962 yılında tasarımcı Yves Saint Laurent ve ortağı Pierre Bergé tarafından kurulan lüks bir moda evidir. Günümüzde baş tasarımcısı Stefano Pilati’dir. Markanın kurucusu Yves Saint Laurent, 2008 yılında vefat etmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir