İçeriğe geç

Batıkent Lüks Mü

Ankara Batıkent lüks mü?

Modern yapı projeleriyle her geçen gün daha da değerlenen Batıkent, Ankara’nın yükselen semtlerinden biridir. Şehirden uzak konumu nedeniyle huzurlu ve konforlu bir yaşam arayanların gözdesidir. Lüks yaşam alanlarına da sahip olan bu semtte, Turgut Özal semti birçok kişinin ilk tercihidir.

Batıkent nasıl bir yer?

Batıkent, Ankara’nın en yeşil semtlerinden biridir. Yürüyüş yapabileceğiniz birçok alan, eğlenceli aktiviteler yapabileceğiniz parklar, spor yapmaya uygun yeşil alanlar ve fitness ekipmanları gibi birçok unsur spor dolu bir yaşam sunar. Batıkent’te yaşamak doğayla iç içe yaşamak demektir.

Ankara Batıkent elit mi?

Ankara Metrosu M1 ve M3 hatlarının son istasyonu Batıkent’te yer almaktadır. Nüfus dağınık olmasına rağmen, memurluk sektörü genellikle orta ve üst orta gelir grubundan insanlardan oluşmaktadır. Batıkent, kuruluşundan bugüne kadar her zaman sessiz bir yerleşim yeri olmuştur.

Batıkent’te ne var?

İbadet yerleriPir Sultan Abdal Cemevi. Hünkar Hacı Bektaş Veli Serçeşme Cemevi ve Kültür Merkezi Vakfı.

Ankara’nın en lüks semti neresi?

Ankara dendiğinde herkesin aklına ilk gelen yer Çankaya yerleşimidir. Şehrin en sosyal, en iyi ve en pahalı konutlarının bulunduğu ilçe olan Çankaya, yaklaşık 1 milyonluk bir nüfusa sahiptir ve Ankara’nın en ünlü ilçesi ve en iyi ilçesidir. Kelimenin tam anlamıyla şehir içinde şehir kavramının özüdür.

Ankara yaşanacak bir şehir mi?

Buna göre, üç yıldır Türkiye’nin en yaşanabilir şehri seçilen Ankara, bu yıl da birinciliğini hiçbir ile kaptırmadı ve dördüncü kez Türkiye’nin en yaşanabilir şehri unvanına layık görüldü.

Batıkent bataklık mı?

Batıkent, bir şehir kurma hayalidir. Cumhuriyetimizin kuruluş yıllarında Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının, eski Ankara’nın güneyinde, bataklıklar ve meralar da dahil olmak üzere 400 hektarlık boş bir alanda “yeni bir şehir” kurma girişimiyle başlayan bir hayalin devamıdır.

Batıkent’in nüfusu kaç?

Geçtiğimiz yılın aksine neredeyse tüm ilçelerde artış var. 2019 yılı sonunda Batıkent’in toplam nüfusu yaklaşık 3.500 kişi artarak 236.688 kişiye çıktı.

Yenimahallede hangi semtler var?

KALETEPE.KARACAKAYA.KARDELEN.KARŞIYAKA.KAYALAR.KENTKOOP.KUZEY YILDIZI.

İncek zengin mi?

Değerli eğitim kurumlarıyla bilinen İncek, aynı zamanda güzel ve yemyeşil alanlara sahip yerlerden biridir.

Ankara nereye doğru gelişiyor?

Ankara’nın önümüzdeki dönemde en çok gelişmesi beklenen bölgeleri Ankara’nın kuzeyindeki bölgelerdir. Şehirler her zaman havalimanına doğru gelişir.

Ankara Yaşamkent nasıl bir yer?

Yaşamına yatırım yapmak isteyenler için temiz havası, temiz çevresi ve birçok sosyal imkânıyla Yaşamkent, şehrin karmaşasından uzak, ömür boyu yaşanacak bir mahalle olarak karşımıza çıkıyor.

Batıkent Yenimahallede mi?

Bu bölgede çok sayıda alışveriş merkezi (AVM) bulunmaktadır. ANKAmall, ACity Premium Outlet, Armada, Atlantis, Batı Park, Gimart, Meydan Batıkent ve Podium alışveriş merkezleri bu bölgede yer almaktadır.

Metro ile Kızılay Batıkent arası kaç dakika?

M1 (Ankara Metrosu)M1 (Kızılay – Batıkent) Metro hattıSeyahat süresi23 dakikaWeb .tr/tr/sayfa/1075/railli-systemServiceTypeMetro21 diğer hat

Kardelen nerenin ilçesidir?

Kardelen, YenimahalleKardelenÜlkeTürkiyeİlAnkaraİlçeYenimahalleİdare10 satır daha

Ankara nereye doğru gelişiyor?

Ankara’nın önümüzdeki dönemde en çok gelişmesi beklenen bölgeleri Ankara’nın kuzeyindeki bölgelerdir. Şehirler her zaman havalimanına doğru gelişir.

Yenimahalle iyi bir semt mi?

İster aile dostu bir mahalle, ister canlı bir merkez arıyor olun, Ankara herkese göre bir şeyler sunar. Yenimahalle, geniş parkları, kaliteli okulları ve alışveriş merkezleriyle aileler için mükemmel bir seçimdir. Ulaşım bağlantıları da iyidir ve şehre gidip gelmek kolaydır.

Ankara Batıkent ne zaman kuruldu?

17 Ekim 1979 tarihinde 13 kurucu ortağın bir araya gelerek “Batıkent Projesi”ni hayata geçirmesiyle kurulmuş olup, Ankara Büyükşehir Belediyesi öncülüğündedir. Sendikalar, esnaf ve sanatkar örgütleri vb. grupların katılımıyla gerçekleşen “KENT-KOOP”; Ankara’nın başkent olmasından sonra hayata geçirilen 4. yüzyıl…

Ankara Yaşamkent nasıl bir yer?

Yaşamına yatırım yapmak isteyenler için temiz havası, temiz çevresi ve birçok sosyal imkânıyla Yaşamkent, şehrin karmaşasından uzak, ömür boyu yaşanacak bir mahalle olarak karşımıza çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kısaboylu Escort