İçeriğe geç

Istanbuldan Balıkesire Feribot Var Mı

İstanbul Balıkesir feribotu kaç TL?

Bandırma – Yenikapı feribot bileti fiyatları ne kadar? Bandırma – Yenikapı feribot seferleri için bilet fiyatları sezona ve firmaya göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak bilet fiyatları 550 TL ile 640 TL arasında değişmektedir.

İstanbul’dan Balıkesir’e vapur var mı?

Yenikapı – Bandırma feribot seferleri nasıldır? Yenikapı ve Bandırma arasında feribot seferleri yıl boyunca düzenlenmektedir. Günlük seferler genellikle sabah 11:55’te ve akşam 19:31’de yapılmaktadır. Yoğun yaz aylarında sefer sayısı artabilir.

İstanbul Balıkesir vapurla kaç saat sürer?

Web sitemizden satın alacağınız İDO bileti ile İstanbul’dan Bandırma’ya 130 dakikada ulaşabilirsiniz. Deniz otobüsleri her gün 07:00 – 18:30 saatleri arasında sefer yapmaktadır. Açılış saatleri hava şartlarına göre değişiklik gösterebilir.

Yenikapı Bandırma feribotu kaç saat sürüyor?

Yolculuk iki buçuk saat sürüyor.

İstanbul Balıkesir bileti ne kadar?

İstanbul – Balıkesir En popüler otobüs güzergahlarının bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıİstanbul Balıkesir Bilet fiyatlarıGünlük otobüs güzergahı sayısıSalihli Güven Turizm400 TL4İstanbul Kalesi440 TL6Alaşehir Sarıkız Turizm449 TL6Balıkesir Uludağ Turizm475 TL386 hat daha

İstanbul’dan hangi illere feribot var?

İDO Yenikapı Terminali üzerinden 10 farklı noktaya ulaşım sağlanıyor. Bunlar; Armutlu, Armutlu Tatil Köyü, Avşa Adası, Bandırma, Bursa, Çınarcık, Esenköy, Kumla, Marmara Adası ve Yalova.

Feribot ücreti 2024 ne kadar?

Araçla veya yürüyerek tercih edebileceğiniz Eskihisar Topçular feribot bileti ücreti 2024 yılı itibariyle yaya öğrenci bileti için 20 TL, tam öğrenci bileti için ise 35,00 TL’dir. Araç ücreti ise tek yön 275 TL’dir.

İstanbul Balıkesir arası kaç saat sürüyor?

İstanbul’dan Balıkesir’e en ucuz otobüs biletini bulun. Kamil Koç ile İstanbul’dan Balıkesir’e seyahat etmek ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 350 km’dir ve yolculuk yaklaşık 3 saat 15 dakika sürer.

Yenikapı Bandırma feribotu kalktı mı?

Artan maliyetlerimiz nedeniyle İstanbul’dan Bursa ve Bandırma’ya yolcu taşıyan hızlı feribot seferlerimizi sonlandırmak zorunda kaldığımızı üzülerek bildirmek isteriz.

Bandırma hızlı feribot nereye gidiyor?

İstanbul Yenikapı ile Bandırma İskelesi arasında çalışan hızlı feribot ile Çanakkale’ye ulaşmak mümkündür.

İstanbul’dan Balıkesir’e giderken hangi şehirlerden geçilir?

İstanbul’dan Balıkesir’e Ulaşım Bölgeye özel araçla ulaşmak isteyenler İstanbul – Kocaeli, Kocaeli – Bursa ve Bursa – Balıkesir yollarını kullanarak bölgeye ulaşabilirler. Bu yolculukların sonunda yaklaşık 3 saat süren Balıkesir’e ulaşabilirsiniz.

İstanbul Bandırma arası kaç saat sürüyor?

İstanbul-Bandırma arası otobüs yolculuğu ortalama 4 saat 26 dakika sürmektedir.

İstanbul’dan Balıkesir’e feribotla nasıl gidilir?

İstanbul’dan Bandırma’ya İDO ile, Bandırma’ya BTT ile… BTT araçları İDO Bandırma Terminali’nden kalkmaktadır. Araçlar 16 kişilik minibüslerdir. İDO biletleri İstanbul – Bandırma seferi için geçerlidir.

Erdek İstanbul feribotu kaç saat?

Yenikapı Bandırma İstanbul Deniz Otobüsü (İDO) hizmetleri ile 2 saatte hızlı ulaşım sağlanabilmektedir. İDO’yu tercih edenler araçlı veya araçsız seyahat etme seçeneğine sahiptir.

İstanbul Bandırma otobüs bileti ne kadar?

İstanbul Bandırma arası otobüs bileti ne kadar? İstanbul Bandırma arası otobüs bileti fiyatları 600.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 600 civarındadır.

İDO arabalı feribot kaç TL?

ESKİHİSAR – TOPÇULARSınıfTek YönÇift Yön1. Sınıf Otomobil395,00 TL750,00 TL2. Sınıf Minibüs-Jeep-Kamyon650,00 TL1.230,00 TL3. Sınıf Kamyonet 2 Dingil – Otobüs755,00 TL1.430,00 TL4. Sınıf 3 Dingil Otobüs – 3 Dingil Kamyon755,00 TL1.

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2024 ne kadar?

2024 yılında Eskihisar vapurunun en ucuz bilet fiyatı 20 TL oldu.

İstanbul Balıkesir arası otobüsle kaç saat sürer?

İstanbul’dan Balıkesir’e en ucuz otobüs biletini bulun. Kamil Koç ile İstanbul’dan Balıkesir’e seyahat etmek ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 350 km’dir ve yolculuk yaklaşık 3 saat 15 dakika sürer.

İstanbul’dan Çanakkale’ye feribot var mı?

İstanbul Yenikapı ile Bandırma İskelesi arasında çalışan hızlı feribot ile Çanakkale’ye ulaşmak mümkündür. Feribot sefer saatleri aşağıda listelenmiştir. Güncel fiyat ve uçuş bilgileri için www..tr adresini ziyaret edin.

Tavsiyeli Bağlantılar: Şirket Birleşmesine Kim Karar Verir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kısaboylu Escort